fbpx

Omega Media fusjonerer med svenske Raw Digital og blir Journey Agency

Vi kunne ikke vært mer stolte av å annonsere sammenslåingen av våre to byråer: Omega Meda og Raw Digital. Sammen utgjør vi et nordisk performance byrå under det nye navnet Journey Group.  Begge selskaper ble grunnlagt av digitale entreprenører og har vokst eksponensielt i løpet av kort tid. Vi fokuserer på datadrevet markedsføring, med fokus … Continued

Erling Løken Andersen, CEO & Senior Advisor Erling Løken Andersen 18 Oct, 2021 • 2 minuters läsning

Vi kunne ikke vært mer stolte av å annonsere sammenslåingen av våre to byråer: Omega Meda og Raw Digital. Sammen utgjør vi et nordisk performance byrå under det nye navnet Journey Group. 

Erling Andersen and Fredrik Viktorsson

Begge selskaper ble grunnlagt av digitale entreprenører og har vokst eksponensielt i løpet av kort tid. Vi fokuserer på datadrevet markedsføring, med fokus på ROI og langvarige kunderelasjoner. I tillegg deler vi den samme lidenskapen for markedsføring og deler mye av den samme gründerhistorien. 

Å slå seg sammen var derfor et naturlig valg. De første dialogene startet våren 2021, og nå er vi klare for å dra ut på en spennende reise sammen. 

Vi valgte navnet Journey Group fordi vi er på nettopp en reise: vi, dere, våre ansatte, våre kunder og ikke minst dine kunder. 

Endestasjonen avhenger av hvilke veier vi tar sammen. 

Vi er Journey Agency – ditt neste digitale byrå

Du vil ikke merke stor forskjell når det kommer til ditt kundeforhold med oss, men du vil nyte fordelen av vår nye felles kunnskapsbank. Vi vil fortsette å skape resultater som før, men vi åpner muligheten for større fokus på nordiske kampanjer og strategier. 

Vi har alltid hatt et datadrevet utgangspunkt i alt vi gjør. Det er slik vi hjelper kundene våre å vokse, og det er slik vi vokser selv. 

Ditt nye team

Journey kombinerer lidenskap og hardt arbeid, og tilbyr et dedikert team av digitale eksperter tilpasset ditt unike utgangspunkt. Vi forutser dine behov før du oppdager dem selv. 

Erling Løken Andersen trer inn i rollen som CEO i Journey Group, mens Fredrik Viktorsson fortsetter som CEO i Journey Sweden. Vårt nye nordiske byrå vil ha en en omsetning på 75 millioner i 2021, og en stab på 50 ansatte fordelt på kontorene våre i Oslo og Stockholm.

Vi vet hvordan vi skal hjelpe bedrifter å vokse fordi vi har opplevd eksponentiell vekst selv – og vi vokser fortsatt. 

Er du klar for å dra på en reise sammen?